нещо за мен

Моята снимка
Варна, България, Bulgaria
пука ми!!!

четвъртък, 5 март 2009 г.

Разума бе победен, надделя партийния интерес

Изборите ще са в два отделни дни, на 7 юни (за евродепутати) и на 27 юни (за българския парламент – 41-во Народно събрание).
Предложението на НДСВ съвместяване на двата избора, бе отхвърлено днес с 79 гласа „за”, 101 гласа „против”, - 9 „въздържал се”. Къде са били другите 51 депутати и колко от присъстващите са гласували с чужди карти само господ знае!
Социолози, политолози, централна/секционни изборни комисии и др. ще имат храна цял месец. Кой му пука, че започват отпуски, че се харчат двойно пари.

Дано г-жа Мая Манолова (БСП, при г-н Милен Цветков) се окаже права, че който си прави тънки сметки, губи на изборите!


P. S. http://www.vsekiden.com/?p=44241

От КБ предлагат и въвеждане на електронно гласуване, за да се “гарантира чистотата на изборния процес и изборния резултат”. Предложението за въвеждане на електронно гласуване представи комунистът Александър Паунов. Вместо да се отпечатат бюлетини, всяка партия или коалиция, регистрирана в ЦИК, ще има съответен номер. Избирателят ще отива в тъмната стаичка за гласуване, ще въвежда съответния номер в електронна машина, от която ще излиза малка бюлетина с номера на избраната партия. Избирателят ще взима бюлетината и ще я пуска в урната за гласуване.

Няма коментари: